Šport > Nogomet
20 ogledov

''Z Neymarjem se počasi spoznavava''

lionel messi neymar EPA
Lionel Messi je na tiskovni konferenci v Kuala Lumpurju, kjer se bo Barça pomerila z zvezdniki malezijske lige, spregovoril o svojem soigralcu Neymarju.

Lionel Messi je v Kuala Lumpurju priznal, da težko čaka na začetek nove sezone. ''Lansko sezono sem zaključil poškodovan, zdaj pa sem nared. Fizično sem dobro začel,'' je povedal Messi.

Barcelona je v sredo s 7:1 premagala Tajsko, na tekmi pa je prvi zadetek za Blaugrano dosegel Neymar. Messi se z Brazilcem dobro razume tako na igrišču kot izven njega.

''Med nama ni nobenih težav; to so stvari, ki se pojavijo v medijih. Razumeva se na igrišču in izven njega ter počasi spoznavava eden drugega. Nisva veliko igrala skupaj,'' je povedal Argentinec, ki se privaja še na eno spremembo, in sicer na trenerja Gerarda Martina, ki je prevzel iz rok Tita Vilanove.

''Govori nam, naj igramo enako, kot smo igrali v zadnjih nekaj letih. Želi si, da bi ustvarjali več pritiska, zato delamo na tem. Še vedno se spoznavamo. Vsak trener je poseben. Ni prišel zato, da bi spreminjal, ampak da povrne, kar smo lani izgubili,'' je dejal 26-letnik.

Do svetovnega prvenstva v Braziliji nas loči še deset mesecev, zato je Messi osredotočen na Barcelono. ''Še vedno je zelo daleč. Prej nas čakajo pomembne tekme z Barcelono,'' je zaključil Argentinec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.