Avto
69 ogledov

Za vse tiste, ki želijo prihraniti pri popravilu avtomobilov

Avto
1/10
imagine
„Privarčeval sem na gorivu, zmanjšal porabo goriva in povečal moč motorja,” priznava gospod Roman (41 let), taksist z 22-letnimi izkušnjami. Preizkusil je inovativno metodo, ki omogoča hitro in varno poskrbeti za stanje motorja. Kako mu je uspelo?

Že nekaj mesecev internet preplavljajo novice o novi, 100% varni metodi, ki obnavlja stanje motorja z vrtoglavo hitrostjo. Ljudje, ki so z uporabo te metode izboljšali delovanje motorjev svojih avtomobilov, ne puščajo nobenega dvoma: kakovost bencina, vrsta in starost motorja ne vplivajo na rezultate.

Spoznajte zgodbo Romana, ki je s pomočjo tega načina temeljito očistil in izboljšal stanje motorja v svojem avtomobilu.

Leta zanemarjanj

„Vozim 16 let star avto. Prve probleme sem opazil že po 4 letih, saj je avtomobil začel oddajati čudne zvoke. Včasih sem imel resne težave z vžigom motorja in začel sem opažati, da porabi nekoliko več goriva kot običajno,” pravi. „Žal si nisem mogel privoščiti in dati celotnega bogastva za mehanike, niti si nisem mogel privoščiti nekaj dni brez taksija, ker sem moral zaslužiti."

Kilometri na števcu so nezadržno rastli, avtomobil pa je začel vedno bolj glasno rjoveti. Ker sem se na to že malo privadil, se nisem vznemirjal, nato pa se na lep sončen dan avto preprosto ni hotel zagnati in okoli njega se je pojavil črn oblak izpušnih plinov,” se spominja in doda „Jezna stranka pa je zaloputnila z vrati in končno sem spoznal, da je čas, ko moram poklicat v delavnico."

Ko je mehanik odprl pokrov motorja se je najprej prijel za glavo, nato pa se je zasmejal. Nedvoumno je povedal, da je motor v groznem stanju. Neočiščen, uničen od goriva slabe kakovosti, obrabljen. Edina rešitev je bila zamenjava z novim.

Inovativna rešitev 

„Mehanik se je odpeljal, jaz pa sem živčno sedel v taksiju. Kje naj dobim toliko denarja za nov motor?!” je obupoval, nato pa je prišel njegov kolega: „Romč! Ne sekiraj se, poznam nov način, ki odstrani starostne sledi motorja. Morda ti to zveni neverjetno, vendar poskusi. Zet je imel podobne težave z avtom, sedaj pa se vozi kot nov."

Taksist ni dolgo razmišljal in začel uporabljati to banalno metodo. Na učinke mu ni bilo potrebno dolgo čakati...

Presenetljivi rezultati

„Bilo mi je težko verjeti v tako hitre rezultate, vendar je motor že po nekaj tednih popolnoma prenehal rjoveti, se prižigal brez težav in bistveno znižal porabo goriva” pripoveduje „Prijatelj mehanik mi ni verjel, da je to isti motor, ki ga je videl prej.”

Zelo sem zadovoljen z učinki te metode, sedaj jo uporabljam ves čas, da bi preprečil ponovno uničenje motorja. Priporočam jo vsakomur, ki ima kakršnekoli težave z delovanjem motorja.”

TO pomlajuje motor

Roman ni edini voznik, ki mu je ta način rešil motor. Njegovo učinkovitost potrjujejo specialisti in vozniki po vsem svetu, njegova priljubljenost pa še naprej narašča. Zahvaljujoč temu lahko Vaš avtomobil ponovno pridobi nekdanjo moč.

Najnovejša metoda učinkovito preprečuje obrabo motorja, korozijo in škodljivo trenje. Povečuje oktansko število goriva, kar izboljšuje njegovo kvaliteto in očisti rezervoar. Poleg tega vzdržuje motor, zmanjšuje emisije izpušnih plinov in preprečuje dimljenje iz izpušne cevi. Strokovnjaki so enotni: metoda je 100% varna in učinkovita pri vseh vrstah motorjev z notranjim izgorevanjem.

Nič ne čakajte! Preizkusite Romanovo inovativno metodo in prihranite pri popravilu.