Magazin
258 ogledov

Zapeljala me je v pralnici

pranje perilo ženska pralni stroj Shutterstock
K sreči sem v naselju, kamor sem se nedavno preselil, našel spodobno pralnico. Če za kaj, potem ne bi znal skrbeti za svoje cunje. Kuhanje, pospravljanje in podobno že gre, ampak pranje …

Kakorkoli že, odnesel sem vrečo perila v pranje in se zabaval medtem, ko sem opazoval prsato blondinko, ki se je sklanjala nad strojem. Eno nogo je imela že povsem v zraku in malo je manjkalo, pa ji pod krilo videl vse do hlačk. Če jih je nosila seveda. Ko je opravila, je prisedla k meni in se mi prijazno nasmehnila. Predstavil sem se ji in ji podal roko, potem pa sva imela sproščen, kratek pogovor. Živela je blizu mene, prav tako sama in v stanovanju ni imela pralnega stroja. Očitno je bilo, da se bova večkrat srečala.

Po nekaj dneh sva že šla na pijačo, po enem tednu pa sva se prvič dala dol. Nikoli ne bom pozabil, kako sem v pralnici, za stroji odprtih ust zijal v njene velike joške. Bila sva sama in tudi ura je bila takšna, da ni bilo pričakovati kaj drugega. Z nogo je objela moj hrbet, potem pa me močno privila k sebi. Naslonjena na kup opranega perila se ni pritoževala nad položajem, v katerem sva se znašla. Njene modre oči so sevale od poželenja, moja puščica v hlačah pa se je prav tako želela izstreliti proti njej. Z roko mi je šla med noge in brez zadržka zgrabila za izboklino. Dolgo ga že ni nobena takole božala in počutil sem se zelo prijetno.

Z rokama sem se na naslonil njene velike prsi, da bi jih pomeril. Nisem imel dovolj velikih dlani, da bi jih povsem zakril saj so bile zares ogromne. Želja po lizanju njenih seksi, nabreklih bradavic mi ni dala miru zato sem se sklonil naprej, da bi jih dosegel. Že takrat je pričela tiho vzdihovati in nakazala, da je pri teh rečeh težko povsem tiho. Še dobro, da so bili stroji tako glasni in, da sva zaklenila vhodna vrata. Če bo kdo pred njimi počakal par minut pač ne bo kakšne panike, sva si rekla.

Nestrpno je grabila za mojega korenjaka in mi naposled celo odpela hlače in jih potegnila dol. Ko je prvič v roki pestovala nabreklega tiča je še glasneje zaječala in oči so se ji še močneje razprle. Požirala je moj jezik med strastnimi poljubi, jaz sem ji medtem vlekel krilo navzgor in skušal svojemu junaku pokazati pravo pot. Še dobro, da sem zadnje dneve pričakoval nekaj podobnega in sem v hlačnem žepu vedno nosil kondom za vsak slučaj. V nekaj potezah je bil na pravem mestu in potem sem ji ponovno prepustil svojo čvrsto reč. Kar sama ga je nastavila na pravo mesto in zadovoljno zavzdihnila, ko ga je začutila na vlažni mucki. Dobesedno.

Hlačk ni bilo nikjer in kmalu sem že lahko užival v njenem vrelem objemu. Z največjim zadovoljstvom sem jo še bolj prislonil ob kup perila za njo, jo prijel pod stegnom noge, ki je še bila na tleh in jo dvignil k višku. Zabil sem se vanjo povsem do konca in takrat je iz grla izpustila glasen krik. Dolge nohte mi je zarila v hrbet, da me je kar malce potegnilo skupaj, potem pa siknila skozi zobe nekaj nesramnih besed. Bila je zelo predrzna in njeno govoričenje me je le še bolj podžgalo. Pohotno sem jo stiskal za velike joške, tiča pa v enakomernih presledkih pošiljal med njene noge. Ves čas je vlažno cmokalo, njene noge pa so se še kar vzpenjale po mojem hrbtu. Tako visoko je že molela svojo zadnjico, da mi je korenjaka nekajkrat boleče priprlo.
»Če ne boš pridna, te bom še v ta drugo,« sem ji zagrozil.

Iz oči ji je švignilo nekaj zlobnih puščic in naposled je odgovorila: »Pa daj, če upaš.« Nisem vedel kaj bi. Še nikoli mi ni nobena rekla česa takšnega. Izvlekel sem ga iz njene utripajoče češplje in pričel z njim  božati sosedo. Zdelo se mi je, da kar sama sili nanj in ni bilo potrebno prav veliko truda, pa sem ga že imel v njenem super tesnem objemu. Oči ji je obračalo naokoli, končno je ostala povsem brez besed, meni pa je že po nekaj previdnih sunkih prihajalo kot še nikoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.