Slovenija
110 ogledov

FB mu je zaradi imena blokiral račun

Something Long and Complicated Reševalni pas/Twitter
Da bi dokazal svojo identiteto, je moral predočiti osebne dokumente, a tudi to ni bilo dovolj.

Britancu z imenom Something Long and Complicated (v prevodu Nekaj Dolgega in Kompliciranega) je Facebook blokiral uporabniški račun zaradi neobičajnega imena. 

PREBERITE ŠE: 

Da bi dokazal svojo identiteto, je moral predočiti osebne dokumente, a vozniško dovoljenje ni bilo dovolj, da bi nazaj dobil svoj facebookov profil. 

30-letni Something Long and Complicated se je rodil kot William Wood, a se je leta 2007 odločil, da bo spremenil svoje ime in priimek. S tem imenom je osem let uporabljal tudi Facebook, pri čemer je imel večkrat težave z dokazovanjem svoje identitete. 

Drugje težav nima

Zadnji "incident" se je Complicatedu zgodil pred kratkim, ko se je želel prijaviti v sistem, a je dobil obvestilo, da mora potrditi svojo identiteto, če želi dostop do svojega profila. 

Niti kopiranje več osebnih dokumentov Complicatedu ni pomagalo, da bi potrdil svojo identiteto, Facebook mu je namreč ves čas javljal, da dokumenti niso pravi.

"Vse strani, na katerih sem aktiven in zahtevajo uporabniški račun, mi dovolijo, da jih uporabljam," je povedal za britanski The Mirror in dodal, da ima težave le s Facebookom. 

Komentarjev 2