Magazin > VIP
220 ogledov

Zaročenec Mirele Lapanović močno shujšal

mirela, andrej Facebook
Andrej je precej shujšal.

Andrej | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si
Andreja Laharnarja, najbolj znanega slovenskega zaročenca, je očitno načel stres. Na fotografiji, ki ga je objavila prijateljica pred odhodom v Beograd, je Andrej namreč  videti precej bolj suh, kot se ga spominjamo iz časov, ko je Mirela vstopila v šov Big Brother.

"Ja, sem shujšal. Ne vem, koliko kilogramov, ker se nisem tehtal, a moram priznati, da je bilo zadnjih nekaj dni zelo napornih, slabo spim in vse skupaj je zahtevalo svoj davek," je Andrej povedal za naš medij.

Njegova izguba teža nas prav nič ne preseneča, glede na to, kaj se dogaja v šovu Parovi. Kot je znano, je prišlo do velikega škandala, zaradi katerega je Andrej lahko upravičeno zaskrbljen in jezen. Sumi namreč, da je bila njegova zaročenka posiljena. Po pomoč se je obrnil celo na naše zunanje ministrstvo. To je bil njihov odgovor.

Komentarjev 12
  • milan0 00:18 19.maj 2017.

    potem se bo osušil za 20 jurjev

  • patron 21:00 18.maj 2017.

    šargarepa ni omrežila tipčkov v katere se je zagledala in ji igra ni več zanimiva......in spet je ugotovila, da jo edino bebči sprejema in obožuje....pa tistih nekaj retard sledilcev in oboževalcev na fb.......beeeeeeeeeeee

  • patron 20:57 18.maj 2017.

    kot kaže se kraljica Mesrbela vrača s svojim bebčijem jutri nazaj v SLO v zlato kletko, nazaj k svojemu milijonarju, zaročencu. papak bo plačal 20 tisoč eur za izhod iz vile......pričakajmo našo kraljico z baloni-silikoni......v čimvečjem številu