Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Zbil žensko, ki je točila gorivo

Malo pred sedmo uro zjutraj se je na regionalni cesti med Radovljico in Lescami zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 58-letnica.

Po prvih podatkih naj bi ženska ob cesti v svoj avtomobil točila gorivo, ko jo je zbil 20-letnik v cliu, je za nas povedal Leon Keder s Policijske uprave Kranj. Ženska je poškodbam podlegla še na kraju nesreče.

Po pisanju Slovenskih novic naj bi voznik, ki med nesrečo ni bil poškodovan, pripeljal s preveliko hitrostjo, ženska pa naj svojega vozila ne bi ustrezno zavarovala. Ker policija okoliščine smrti še ugotavlja, nam Keder teh podatkov ni mogel potrditi.

Komentarjev 9
  • Žurnalček 10:24 12.december 2012.

    ...in auspuh na desni . Vzhodnjak .

  • Žurnalček 00:50 12.december 2012.

    Izpušni lonec mora biti po predpisih obrnjen stran od pločnika in pešcev, zaradi smradu, se pravi na tisto stran, kjer pač vozijo v posameznih državah. Zato imajo EU izpuh na levi , Vzhodnjaki pa na desni. Ker obrnjenost izpušnga lonca ...prikaži več diktira stran, kjer se nahaja ulivnik za gorivo , imajo vsi zaradi tega stvar obratno skonstruirano. Da se ne more zgoditi, če gre bencin čez , da teče na segret avzpuh. In po tem tudi veš kje in kam ima te dve stvari obrnjene.

  • Žurnalček 00:41 12.december 2012.

    Se opravičujem , Clia sem pripisal njej . Opravičujem še enkrat vsem.