Zdravje > Aktualno
2559 ogledov

Če ste v Rutarju kupili ta izdelek, ga vrnite, sproži lahko alergijo

Rutar Žurnal24 main
Visoka migracija niklja..

Zdravstveni inšpektorat RS obvešča o odpoklicu izdelka, ki ga je ( je bilo) mogoče kupiti tudi pri nas. Pri izdelku Večnamenske klešče je bila ugotovljena previsoka specifična migracija niklja, zato izdelek predstavlja tveganje za zdravje. Sicer je nikelj pogost povzročitelj alergij, zato je v nekaterih izdelkih prepovedana ali omejena njegova uporaba.

 | Avtor: Zdravstveni inšpektorat RS Zdravstveni inšpektorat RS

Podatki o izdelku: 

  • Izdelek: Večnamenske klešče
  • Lot: LOT002706000
  • Dobavitelj: Metaltex Deutschland GmbH, Nemčija
  • Prodajalec: Rutar marketing d.o.o., Premrlova ulica 14, Ljubljana

Prodajalec izdelka v Sloveniji, podjetje Rutar marketing d.o.o., izvaja prostovoljni umik/odpoklic izdelka. Izdelek je bil stalni ponudbi v poslovalnicah Rutar in Dipo po Sloveniji. "Potrošnikom, ki so omenjeni izdelek kupili na inšpektoratu svetujejo, naj ga ne uporabljajo in naj ga zavržejo ali vrnejo prodajalcu," dodajajo. 

Nakupovanje Zdravje Pozor, novi odpoklic prehranskih izdelkov Oddelek z zamrznjeno hrano v trgovini Odpoklic izdelka Zdravje Zaradi prisotnosti bakterije odpoklicali izdelek
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.