Zdravje > Intima
9614 ogledov

Mlade vse bolj zanima trojček

moški, dve ženski, trojček, v troje Žurnal24 main
Milenijci bolj svobodno razmišljajo o spolnem razmerju v troje kot generacije pred njimi.

Svobodnejše razmišljanje med mladimi je dokazala raziskava Univerze New Brunswick, v kateri so sodelovali kanadski študentje. Raziskovalci so v študiji anketirali 300 heteroseksualnih študentov in jih med drugim vprašali, ali so že kdaj imeli spolni odnos v troje, ali so razmišljali o tem in kakšna zasedba glede na spol bi jim najbolj ustrezala.

Raziskava je pokazala, da obstaja veliko razlik med tem, s katerim spolom in kolikokrat bi mladi bili vključeni v t. i. trojček. Mlade je namreč kljub temu, da so glede trojčka bolj odprti, še vedno strah stigme, ki jo prinaša trojček, ko ta vključuje seks z osebo istega spola.

Ni je presenetilo

Avtorico študije in psihologinjo Ashley Thompson ni presenetilo, da so bili študentje bolj zainteresirani za trojček kot študentke. "To vidite v raziskavah spolnosti na splošno. Moški izražajo več zanimanja ne glede na vrsto seksualnega vedenja – oralno, analno, priložnostno, predano," je po poročanju The Daily Maila dejala Thompsonova.

Študentje so bili v povprečju dvakrat bolj zainteresirani za trojček, ki je poleg njih vključeval še dve ženski kot pa eno žensko in enega moškega. "To govori o tem, kako naša družba gleda na istospolno vedenje," je izsledke komentirala Thompsonova.

Ženske so bolj zadržane, ko gre za eksperimentiranje v spolnosti. Odstotek žensk, ki jih zanima trojček, je enak odstotku moških, ki bi šli v troje še z enim moškim, je pokazala raziskava.

Komentarjev 3
  • antitrust 17:05 14.oktober 2017.

    Jebali vas milenijci in opevana generacija Y !!!!!

  • jozicamurn 11:47 14.oktober 2017.

    Mlado generacijo bodo najbolj zanimale sprijenosti in kmalu lahko v liberalizmu gledamo samo še bizarnost in ostudnost, borbo za kariero in pa odklon od družinskega življenja in moralnih vrednosti zaradi uničenih idealov. Poleg tega pa mlada generacija ne zna niti ...prikaži več kuhati, prati, pospravljati za sabo, samo brskajo po telefonu i tabličnih računalnikih in hočejo vse dostavljeno k riti. Vzor pa so jim seveda tisti čez lužo v S. Ameriki, ki so že tako ali tako retardirani sprijeni čipirani liberalci.