Zdravje > Intima
252 ogledov

Zanosila po analnem seksu

zivljenje 01.10.13. ultrazvok, plod, nosecnost, nosecnica, foto: Shutterstock Shutterstock
Nosečnost po analnih spolnih odnosih je izjemno redka, zanosi ena na milijon žensk.

S primerom ženske, ki je trdila, da je imela pred poroko zgolj analne spolne odnose, vendar je zanosila, se je srečal urolog Brian Steixner iz klinike v Jerseyu.

Med nosečnostjo krvavela

"Neke noči je na urgenco prišča mlada noseča ženska, ki je krvavela. Čeprav krvavitve med nosečnostno niso nič nenavadnega, je ta krvavitev bila: krvavela je namreč iz anusa, " razlaga urolog. Ugotovili so, da ima ženska izjemno redko anomalijo, zaradi katere njena sečnica, vagina in anus niso ločeni s tkivom, pač pa skupaj v eni odprtini, takoimenovani kloaki. 

Z deformacijo se rodi ena od 25 tisoč žensk

S takšno deformacijo se rodi ena na 25 tisoč žensk. Zdravniki ne vedo, kaj je razlog za to,  ponavadi pa deformacijo odkrijejo takoj po rojstvu in sanirajo s kirurškim posegom. Tako je bilo tudi v primeru pacinetke, ki jo je zdravil Steixner, vendar je kot kaže pri operaciji prišlo do napake ali pa je telo samo nenormalno povezalo organe, zaradi česar sta se spojili maternica in anus. Problema zdravniki niso zaznali, pacientka pa je menstruacijo dobivala analno.

Ženska je nekaj mesecev kasneje rodila s carskim rezom.

 

Komentarjev 1
  • Harrison 07:31 27.januar 2016.

    Spermijem ni ravno dišalo, ko so prišli do jajčeca. Sicer pa moram reči, da mi početje pred poroko ni ravno normalno. Do poroke devica, al kako?