Svet
22 ogledov

Zgodbo o ugrabitvi si je bratec izmislil

stefan MUP
Brat 12-letnega dečka iz Vojvodine, ki so ga v ponedeljek našli mrtvega, je priznal, da si je njegovo ugrabitev izmislil.

Tragična zgodba dečka iz Srbije, ki so ga pogrešali od sobote, v ponedeljek pa našli mrtvega, dobiva nove razsežnosti.

Kot smo že poročali, naj bi 12-letnika Stefana Ilića ugrabili; tako je policiji povedal njegov mlajši brat. Rekel je, da sta z bratom čuvala ovce, ko se jima je približal črni avtomobil z zatemnjenimi stekli. Stefana naj bi uspeli ujeti in ga odpeljati, medtem ko naj bi mlajšemu bratcu uspelo pobegniti.

Policija je uvedla obsežno preiskavo, včeraj pa je truplo izginulega dečka v potoku nedaleč od mesta, kjer naj bi dečka odpeljali ugrabitelji, našel vaščan.

Policija je po odkritju še enkrat zaslišala mlajšega brata, ki je, kot poročajo srbski mediji, priznal, da si je zgodbo o ugrabiteljih izmislil in da se je njegov brat v resnici utopil.

To je potrdila tudi obdukcija; 12-letnik se je utopil, na njegovem truplu niso bile sledi o kakršnemkoli nasilju ali vezanju, kar je še dodatno razblinilo zgodbo o domnevnih ugrabiteljih.

PREBERITE ŠE:

Vsebine s področja starševstva in odnosov na forumih med.over.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.