Magazin > VIP
171 ogledov

Žiga ujel nekdanjo novinarko Pop TV

Žiga Šinkovec in barbara Majič Facebook
Žiga Šinkovec in nekdanja novinarka Pop TV Barbara Majič sta par.

Že kmalu po Žigovem odhodu iz šova Gostilna išče šefa 2 se je razvedelo, da je 27-letnik zaljubljen. Takrat nam je novico le potrdil, o tem, kdo je osvojil njegovo srce, pa ni želel govoriti.

Zdaj se je izkazalo, da je njegova izbranka znan televizijski obraz. Gre za Barbaro Majič, ki je nekoč delala na Kanalu A (Ekstra magazin, E-plus, Svet na Kanalu A) in na Pop TV (Pop in).
Barbara je za Žurnal24 povedala, da je bila ona tista, ki je naredila prvi korak. "Žiga mi ni bil takoj všeč. Najprej sem namreč gledala le oddaje, kjer je bil prikazan čisto drugače, kot je v resnici. Delala sem na televiziji, zato vem, kako to deluje. V oddajo so vključili le kontroverzne dele. Na Voyu, kjer ni režije, pa sem opazila, da je drugačen. Začel me je zanimati in vedno bolj mi je postajal všeč. Ko je prišel ven, sem mu po Facebooku poslala sporočilo, če bi šel z mano na kozarec vina, ker se mi zdi zelo zabaven. Privolil je,“ nam je razkrila Barbara in dodala, da je iskrica preskočila takoj.

Žigo je 31-letnica dva dni pozneje povabila k sebi domov, kjer ji je skuhal kosilo. "S sabo je prinesel zobno ščetko, ki je ostala pri meni. Zdaj že živiva skupaj,“ nam je v smehu še zaupala Majičeva, ki jo prav nič ne moti, da je od Žige štiri leta starejša. "Je veliko bolj zrel kot marsikateri 30-letnik,“ pravi lepotička, ki jo je Žiga osvojil s svojim humorjem. "Prevzel me je njegov inteligentni humor. Ni vsakdanji. Vse, kar pove, ima smisel. Zelo je zanimiv. Z njim se z lahkoto pogovarjam. Je tudi zelo nežna duša in romantičen, kar se v šovu ni pokazalo. Res izjemno srčen človek.“

Komentarjev 2
  • depresija 17:37 16.december 2013.

    Me zanima kakšno maš ti mednožje..

  • trobenticazelena 12:27 16.december 2013.

    Žiga zdaj pa bodi dedec in si kakšno kocino pusti. Ne pa, da vse pobriješ, potem se ti pa dlake vraščajo in si poln mozoljev kot kakšen najstnik.