Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Zimo si pričarajte z modo

Zima, zenska, 15.1.2014, foto: Shutterstock
1/5
Shutterstock
Romantično. Če pogrešate belo zimo, si jo pričarajte z oblačili in dodatki.

Čeprav se narava še ni odela v pravljično belino, si lahko tisti, ki ste navdušeni nad zimo, to pričarate tako, da se vanjo odenete. Uspelo vam bo z romantično belo, materiali, ki grejejo, in motivom snežink.

Nežno in elegantno

Bela simbolizira nežnost, milino in čistost, v pravi kombinaciji pa v modi predstavlja eleganco, zato je bela srajca obvezen kos tako moške kot ženske garderobe. Ker pa je lahko beline hitro preveč, jo kombinirajte s kontrastno črno, malce hladneje in letnemu času primerno pa bo delovala v kombinaciji z modro.

Sneženi uhani in broške

Poigrate se lahko tudi z detajli in modnimi dodatki – broškami in uhani, ki spominjajo na snežinke, ali v ogrlico ujetimi ledenimi kapljicami.

Tudi za moške

Zimski motivi, ujeti na nogavicah ali puloverju, ne bodo prišli do izraza le v smučarski koči. Pogumno si jih lahko nadenete tudi za sprehod po mestnih ulicah. Bela barva – vsaj po modnih brveh sodeč – že dolgo namreč ni rezervirana le za ženske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.