Šport > Nogomet
42 ogledov

"Življenje v Manchestru je mala katastrofa"

jose mourinho EPA
Prvi mož na klopi Manchester Uniteda ni zadovoljen z razmerami v katerih trenutno živi.

Jose Mourinho je dejal, da je njegovo življenje v Manchestru podobno mali katastofi. Sloviti portugalski strateg od podpisa pogodbe z rdečimi vragi živi v prestižnem hotelu Lowry, a mu to ni povsem pogodu.

Motijo ga predvsem številni fotografi, ki spremljajo vsak njegov gib: "Včasih si želim le prečkati most in oditi v restavracijo, a tega ne morem. To je res slabo. Zame je vse skupaj mala katastrofa. Nekjkrat bi rad odšel na sprehod, a tega ne morem početi."

Mourinho, ki zasluži 10 milijonov funtov na leto, še išče stanovanje v katero bi se preseli, pogreša pa družino. Slednja je ostala v Londonu: "Realnost je pač takšna, da bo hčerka naslednji teden dopolnila 20, sin pa bo čez nekaj mesecev star 17 let. Sta normalni osebi. Univerza v Londonu, nogomet v Londonu, prijatelji ... Sta v letih, ko ne tekata več za mano. Prvič naša družina živi drugače."

Mourinhu sicer pri Unitedu ne gre vse po načrtih. MInuli konec tedna je Portugales s kar 0:4 klonil proti svojemu nekdanjemu klubu Chelseaju, v Premier League pa po devetih kolih zasedajo rdeči vragi le sedmo mesto. V osmini ligaškega pokala se bo United nocoj pomerili z mestnim tekmecem Cityjem.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.