Šport > Nogomet
20 ogledov

''Zmagali jih bomo 9 od naslednjih 10''

gerardo martino trener barcelona Reuters
Trener Barcelone Gerardo ''Tata'' Martino je po remiju z Levantejem (1:1) zatrdil, da ni razloga za preplah, saj bodo Katalonci zmagali na devetih od naslednjih desetih tekem.

Barcelona je v 20. krogu španske Primere División remizirala z Levantejem (1:1) in Real Madridu pomagala, da se je z zmago proti Betisu (5:0) na ligaški lestvici približal na vsega točko zaostanka. Trener Blaugrane Gerardo Martino je po tekmi stopil pred predstavnike sedme sile in zatrdil, da si Katalonci zaradi remija ne belijo glave.

''Kar zadeva zaključevanje akcij, to ni bil naš najboljši dan. Za prihodnost me ne skrbi, če upoštevamo, da smo na začetku sezone zmagovali s slabšo igro, zdaj pa se nam dogaja ravno obratno. Rezultat je negativen, ker ne odraža naše igre. Bolj bi me skrbelo, če bi nazadovali v igri, vendar nisem zaskrbljen, saj bomo zmagali na devetih od naslednjih desetih tekem,'' je zatrdil Martino in dodal, da je Barçi zmanjkalo le nekaj sreče.

''Glede na nivo naše igre ne bi smeli remizirati. Nismo imeli sreče pri zaključevanju in v takšnih trenutkih nimaš kaj narediti. Poskusili smo iz vseh kotov, vendar je vratar Levanteja odigral odlično,'' je po tekmi razlagal argentinski strateg in priznal, da je Levante od njihovega zadnjega srečanja močno napredoval. Kaj pa sojenje? ''Nisem se pogovarjal s sodnikom. Počakal ga bom in kasneje se bova pogovorila v garderobi,'' je zaključil trener Barcelone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.