Šport
18 ogledov

Zmaji v Istanbul brez Murića

Aleš Pipan Saša Despot
Zmaji bodo jutri (ob 18.30 po slovenskem času) gostovali v Istanbulu pri Bešiktašu, na pot pa se bodo kljub odsotnosti poškodovanega kapetana Dina Murića odpravili brez bele zastave.

"Nismo še popolnoma uigrani in z vsako tekmo lahko še dodatno napredujemo," je dosedanje nastope svojega moštva ocenil trener Union Olimpije Aleš Pipan, ki je pred potjo v Turčijo optimist: "Nikakor ne potujemo z belo zastavo, saj imamo možnosti za uspeh. Predvsem bo pomembno, da odigramo zavzeto v obrambi. Ogledali smo si nekaj posnetkov dosedanjih tekem Bešiktaša in mislim, da še niso povsem uigrani, kar bi lahko izkoristili."

V ekipi tudi Begić

Pipana je razveselil podatek, da bo v EuroCupu zaigral tudi Mirza Begić, nekaj sivih las pa mu povzroča poškodba Dina Murića: "Seveda sem vesel, da bo nastopil tudi Begić, ki je naš ključni košarkar pod obročem. Dino je na tekmi v Beogradu začutil bolečine v kolenu in zdravniki so mu svetovali tritedenski počitek. Preostali igralci bodo morali nadoknaditi njegovo odsotnost."

Tekmeci so atraktivni

Evropsko premiero nestrpno pričakuje tudi direktor kluba Matevž Zupančič: "Z dobrimi rezultati v preteklosti smo si prislužili vabilo za nastop v EuroCupu. Čeprav smo bili sprva nezadovoljni, ker smo umeščeni v Vzhodno konferenco, se je na koncu dobro izteklo. Skupina je atraktivna in tudi stroški ne bodo previsoki. To je tudi ena izmed dobrih novic, saj ne moremo razmetavati z denarjem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.