Magazin > Film & Glasba & TV
73 ogledov

Znano, kaj bo z Gostilno pri šefu

Gostilna išče šefa Saša Despot
Gostilno v Medvodah, ki je že dve sezoni služila šovu Gostilna išče šefa, bo po koncu druge sezone prevzel šef Bine Volčič.

Gostilno pri šefu bo po končani drugi sezoni šova Gostilna išče šefa vodil kuharski mojster Bine Volčič, lastnik pa še vedno ostaja televizijska hiša Pro Plus. Gostilno bodo pod Binetovim vodstvom ponovno odprla marca prihodnje leto.

"Notri se bo dogajal vse tisto, kar sem si vedno želel. Želel sem si svojo kuhinjo, kjer lahko ustvarjam na polno. Nekaj bo tudi jedi iz prve sezone, tiste, ki so meni najljubše, nekaj iz druge, ki so mi najljubše. Seveda tudi moje nove kreacije, sezonske ... Po drugi strani bo pa tudi izobraževalni center, kjer bom nudil tečaje in kuharske delavnice," je povedal med ponedeljkovo oddajo. Bine je sicer pred začetkom druge sezone presenetil z novico, da zapušča svoje dolgoletno delovno mesto šefa kuhinje v restavraciji Promenada, vendar je bil takrat glede nove službe še precej skrivnosten.

Po prvi sezoni šova je Gostilno pri šefu v vodenje dobil zmagovalec Andrej Murko, a ker se ni izšlo po načrtih, je junija letos zaprla svoja vrata. Zmagovalec druge sezone Tomaž Škvarč Lisjak bo tokrat dobil denarno nagrado v višini 50 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.