Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Zmagovalec druge sezone je Tomaž!

Gostilna išče šefa Kaja Tomaž
1/14
Anže Petkovšek
Gledalci šova Gostilna išče šefa so med finalno oddajo odločili, da si zmago in 50 tisočakov najbolj zasluži Tomaž.

Z velikim finalom se je končala druga sezona šova Gostilna išče šefa, ki je trajala 11 tednov. Zmaga je šla tokrat v roke Tomažu Škvarču Lisjaku, ki se je v finalu boril proti 26-letni Kaji Pogačar. "Še zdaj ne morem verjeti, da se to sploh dogaja. Kar lebdim, sanjam ali ne vem kaj!" nam je takoj po razglasitvi zmagovalca povedal vzhičeni Tomaž, Kaja pa nam je priznala, da je malce razočarana. "Malo razočaranja je prisotnega, ampak konec koncev nisem imela nobenih pričakovanj. Tomaž je res top kuhar, super kreativec."


Tudi letos so zmagovalca, ki je prejel denarno nagrado v višini 50 tisoč evrov, določili gledalci. V Gostilni je bilo sicer vroče že konec tedna, ko je šef Bine iz boja izločil Lidijo Zebec, ki nam je povedala, da jo je domov poslal zato, ker je v njej videl preveliko konkurenco za Tomaža.

Razkrili tudi novega šefa Gostilne

Voditeljica Lili Žagar je v studiu poleg vseh treh komentatorjev Miša Stevanovića, Savine Atai, Marka Pavčnika in šefa Bineta gostila tudi vse izpadle tekmovalce. Vsak izmed njih je na začetku oddaje povedal, kaj je doživel po odhodu iz Gostilne in kako se mu je spremenilo življenje. Lili je nagajivo dregnila tudi Žigo in ga povprašala o novi izbranki, o kateri smo pisali danes.

Kaja je ob prihodu v studio priznala, da si ni predstavljala, da bo prišla do velikega finala, si je pa želela priti čim dlje. "Svojim sanjam je treba slediti," je dejala, Tomaž pa: "Veliko stopničk nazaj sem moral narediti, da sem se začel dvigati, a tudi zadnje stopničke si želim."

Sicer pa smo med šovom izvedeli tudi, kdo bo v prihodnje vodil Gostilno pri šefu. Tomaž namreč za razliko od lanskoletnega zmagovalca Andreja Murka ne bo dobil ključev gostilne, temveč "le" denarno nagrado.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.