Magazin > VIP
39 ogledov

Kennedyjevi se želijo znebiti Taylor Swift

Maria Shriver Caroline Kennedy Reuters
Maria Shriver in Caroline Kennedy sta se zarotili proti Taylor Swift.

Ko je Taylor Swift nepovabljena prišla na poroko Kennedyjev, je storila usodno napako. Proti njej sta se namreč zdaj zarotili sestrični Maria Shriver in Caroline Kennedy, hčerka pokojnega ameriškega predsednika. "Maria in Caroline menita, da se želi Taylor z zvezo s Conorjem Kennedyjem povzpeti po družbeni lestvici. Vidita jo kot brezkompromisno žensko, ki bo naredila vse, da bi dobila to, kar si želi," je izdal vir in dodal, da bosta Kennedyjevi dekleti poskrbeli, da bo ta zveza trajala le eno poletje.

Zvezdnica pa ne moti vseh članov Kennedyjevega klana. Ko so Conorjevo babico Ethel Kennedy vprašali, kaj pravi na zvezo, je 84-letnica odgovorila: "Lahko smo zelo srečni."

Taylor je sicer svojo srečo pred nekaj tedni preizkusila že pri Patricku Schwarzeneggerju, Marijinem sinu. Ko je opazila, da iz te moke ne bo kruha, je 22-letna pevka svojo pozornost preusmerila na štiri leta mlajšega Conorja.

Komentarjev 1
  • Aljaz_123 11:06 24.avgust 2012.

    Joj, joj, joj. V tujih medijih se že pojavljajo članki, da Taylor s poroko pravzaprav ni imela nič in da je vse skupaj napaka Conorja, ki ni pravočasno sporočil ali bo prišel na poroko ali ne. Sploh na je Taylor ...prikaži več julija dejala, da ni bila nikoli zaljubljena v Patricka, skupaj z ostalimi prijatelji sta preživela 4. julij to pa je bilo tudi vse. Res mi je grozno brati vse te novice, če v 6 letih odkar je na sceni ni povzočila nobenega škandala in je ohranjala videz pridnega dekleta, zakaj bi to želela pokvariti zdaj? Kaj ko bi raje, namesto vseh teh on je rekel / ona je rekla člankov, napisali kaj o njenih dosežkih?