Magazin > VIP
32 ogledov

Swiftova se je požvižgala na prošnje

Taylor Swift FameFlynet
Taylor Swift ni hotela zapustiti poroke, na katero je prišla nepovabljena.

Country pevka Taylor Swift in njen 18-letni ljubimec Conor Kennedy sta na poroki Conorjeve sestrične priredila sceno. Zvezdnica na dogodek namreč ni bila povabljena, in ko jo je nevestina mati, Victoria Gifford Kennedy, kar dvakrat prosila, naj odide, jo je Taylor kar dvakrat "preslišala".

"Conor mi je poslal kratko sporočilo, ali lahko s sabo pripelje Taylor. Odgovorila sem z jasnim: 'Prosim, ne hodita na poroko.' A sta kljub temu prišla … Osebno sem stopila do gospodične Swift, ki je s svojim prihodom prekinila dogodek, se ji predstavila in jo prijazno prosila, naj odide. Bilo je, kot bi govorila z duhom," je povedala gospa Kennedy, ki ni želela, da bi Taylor mladoporočencema ukradla vso pozornost. Takoj ko se je pevka pojavila, se je namreč okoli nje zbrala gruča oboževalcev, ki so prosili za avtograme.

Taylor in Conor sta se na poroki pošteno najedla, nato sta jo za nekaj časa zapustila. Ko sta se vrnila, pa sta golobčka, kot da se ni nič zgodilo, zavzela plesišče.

Komentarjev 1
  • Aljaz_123 11:18 23.avgust 2012.

    Taylor in Conor nista priredila nobene scene. Vso ''sceno'' je priredila nevestina mati. Pa tudi publicisti so vse skupaj zanikali. Ne vem, meni se zdi, da nevestina mater išče pozornost, nevesta je na slikah s Taylor izgledala zelo srečna (slike ...prikaži veče so na twitterju in drugih portalih). Žalostno, da pišete slabo o osebah, ki si tega ne zaslužijo. Ko pa je ta teden prodala več kot 600.000 izvodov njene nove pesmi, podrla več rekordov in je edina ženska izvajalka v zgodovini, ki ji je to uspelo pa o tem ni bilo nobenega članka. Žalostno, res. Pa lep pozdrav vsem.