Keramika Creta: vintage karakter z modernimi poudarki

Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta Foto: Žurnal24 Fap ceramiche - Creta
Nova kolekcija keramike iz podjetja Fap ceramiche je topla, vabljiva in minimalistična. S ploščicami iz kolekcije lahko ustvarimo izjemno očarljive prostore z zgodovinsko noto in sofisticirano osebnostjo.
Oglej si celoten članek

Linija produktov, ki sicer izhaja iz preteklosti, pa ima vseeno zelo sodobno noto: lahko bi rekli, da je sodobna različica italijanske tradicionalne keramike.

Ploščice so nežne na dotik, dobi pa se jih v petih različnih barvah, izbranih kot rezultat obsežne raziskave historične keramike, najdene na podeželju Toskane. V kolekciji tako najdemo raznolike ploščice, ki vam nudijo paleto možnosti, s katerimi lahko vašemu domu dodate lepoto in se prilagodite kateremukoli stilu.

V kolekciji Creta najedmo tudi mozaike v klasični kvadratni obliki ali pa bolj sodobni opečni izvedbi. Vsi mozaiki so nekoliko drobnejši od klasičnih, kar jim da pridih luksuza.

Z linijo Creta lahko ustvarite edinstven preplet vintage in modernih motivov, z igranjem z dekorativnimi ploščicami pa lahko ustvarite izrazito sodoben izgled.

Vir: archiproducts

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.