Ambient
504 ogledov

Keramika Creta: vintage karakter z modernimi poudarki

Fap ceramiche - Creta
1/15
Žurnal24 main
Nova kolekcija keramike iz podjetja Fap ceramiche je topla, vabljiva in minimalistična. S ploščicami iz kolekcije lahko ustvarimo izjemno očarljive prostore z zgodovinsko noto in sofisticirano osebnostjo.

Linija produktov, ki sicer izhaja iz preteklosti, pa ima vseeno zelo sodobno noto: lahko bi rekli, da je sodobna različica italijanske tradicionalne keramike.

Ploščice so nežne na dotik, dobi pa se jih v petih različnih barvah, izbranih kot rezultat obsežne raziskave historične keramike, najdene na podeželju Toskane. V kolekciji tako najdemo raznolike ploščice, ki vam nudijo paleto možnosti, s katerimi lahko vašemu domu dodate lepoto in se prilagodite kateremukoli stilu.

V kolekciji Creta najedmo tudi mozaike v klasični kvadratni obliki ali pa bolj sodobni opečni izvedbi. Vsi mozaiki so nekoliko drobnejši od klasičnih, kar jim da pridih luksuza.

Z linijo Creta lahko ustvarite edinstven preplet vintage in modernih motivov, z igranjem z dekorativnimi ploščicami pa lahko ustvarite izrazito sodoben izgled.

Vir: archiproducts

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.