Naša najuspešnejša Kickstarter ekipa se vrača!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Praktičen skiro FlyKly Smart Ped z električnim pogonom za "najpametnejše premikanje po mestu" se zlahka tudi zloži.
Oglej si celoten članek

Zložljiv skiro je najbolj zaželen kos transportne tehnologije v vsakem mestu, saj za zlaganje potrebujete le trenutek. Električni pogon se samodejno vključi že ob prvem odrivu z nogo in vam omogoča dolgo in nezahtevno vožnjo.

Smart Ped izhaja iz pametnega patenta, ki so ga pred dobrima dvema letoma Slovenci že vgradili v produkt FlyKly Smart Wheel, ki je takrat na Kickstarterju že v dveh dneh dosegel izbrani cilj in še vedno ostaja najuspešnejši slovenski produkt, zagnan s pomočjo te platforme. Danes lahko na stotine prodanih Smart Wheel koles vidimo skoraj po celem svetu.

Aluminijasta kaseta, v kateri so skrbno sestavljeni elektromotor, set baterij, elektronika ter senzorji, je čudovit kos tehnologije. Toda tehnološki aspekt se ne konča tu: Smart Ped je z vašim pametnim telefonom povezan preko mobilne aplikacije, s katero lahko skiro med drugim tudi zaklenete.

Aplikacija BitRide App vam nudi tudi navodila za vožnjo, izdela poročila o tem, koliko časa in denarja lahko prihranite s spremenjenim vzorcem mobilnosti ter s tem zmanjšate ogljični odtis. Z njim lahko nadzirate svoj Smart Ped ali pa se povežete s prijatelji.

Smart Ped je zasnovan lahkotno in preprosto ter ponuja udobno vožnjo. Kolesa s premerom 16 inčev (40 cm) ponujajo stabilnost, medtem ko so njegove dimenzije primerne tudi za transport na javnem potniškem prometu. V prosti prodaji bodo skiroji stali 1250€.

Zasnova je odprtokodne narave, kar pomeni, da lahko svoj Smart Ped sami nagradite z novimi funkcijami.

FlyKly Smart Ped lahko do 26. novembra podprete na Kickstarterju

(Slovenci smo odlični izdelovalci urbanih transportnih sredstev: poleg FlyKly Smart Wheela in Musguarda se je pred kratkim na Kickstarterju znašel še en produkt slovenskega oblikovanja, Lucky 3 in 1, namenjen malčkom. Pa tudi zložljiva kolesa niso več novost: s FlyKlyjem se lahko kosa npr. urbano kompaktno kolo Vello, ki je prišlo na tržišče pred kratkim.) 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.