Ambient
39 ogledov

Naša najuspešnejša Kickstarter ekipa se vrača!

FlyKly Smart Ped Žurnal24 main
Praktičen skiro FlyKly Smart Ped z električnim pogonom za "najpametnejše premikanje po mestu" se zlahka tudi zloži.

Zložljiv skiro je najbolj zaželen kos transportne tehnologije v vsakem mestu, saj za zlaganje potrebujete le trenutek. Električni pogon se samodejno vključi že ob prvem odrivu z nogo in vam omogoča dolgo in nezahtevno vožnjo.

Smart Ped izhaja iz pametnega patenta, ki so ga pred dobrima dvema letoma Slovenci že vgradili v produkt FlyKly Smart Wheel, ki je takrat na Kickstarterju že v dveh dneh dosegel izbrani cilj in še vedno ostaja najuspešnejši slovenski produkt, zagnan s pomočjo te platforme. Danes lahko na stotine prodanih Smart Wheel koles vidimo skoraj po celem svetu.

Aluminijasta kaseta, v kateri so skrbno sestavljeni elektromotor, set baterij, elektronika ter senzorji, je čudovit kos tehnologije. Toda tehnološki aspekt se ne konča tu: Smart Ped je z vašim pametnim telefonom povezan preko mobilne aplikacije, s katero lahko skiro med drugim tudi zaklenete.

Aplikacija BitRide App vam nudi tudi navodila za vožnjo, izdela poročila o tem, koliko časa in denarja lahko prihranite s spremenjenim vzorcem mobilnosti ter s tem zmanjšate ogljični odtis. Z njim lahko nadzirate svoj Smart Ped ali pa se povežete s prijatelji.

Smart Ped je zasnovan lahkotno in preprosto ter ponuja udobno vožnjo. Kolesa s premerom 16 inčev (40 cm) ponujajo stabilnost, medtem ko so njegove dimenzije primerne tudi za transport na javnem potniškem prometu. V prosti prodaji bodo skiroji stali 1250€.

Zasnova je odprtokodne narave, kar pomeni, da lahko svoj Smart Ped sami nagradite z novimi funkcijami.

FlyKly Smart Ped lahko do 26. novembra podprete na Kickstarterju

(Slovenci smo odlični izdelovalci urbanih transportnih sredstev: poleg FlyKly Smart Wheela in Musguarda se je pred kratkim na Kickstarterju znašel še en produkt slovenskega oblikovanja, Lucky 3 in 1, namenjen malčkom. Pa tudi zložljiva kolesa niso več novost: s FlyKlyjem se lahko kosa npr. urbano kompaktno kolo Vello, ki je prišlo na tržišče pred kratkim.) 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.