Nora živalska farma

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Podjetje LZF predstavlja nove produkte iz svoje zbirke: igrivo kolekcijo zanimivih lesenih živali oblikovalca Isidra Ferrerja, imenovano Funny Farm. Vsaka figura je zabavna karikatura živali, skupaj pa tvorijo noro živalsko farmo.
Oglej si celoten članek

Funny Farm je projekt, ki ga je podjetje LZF naročilo pri zelo nadarjenemu oblikovalcu Isidru Ferreru, prejemniku najprestižnejše španske nagrade za oblikovanje National Design. Pri oblikovanju nove kolekcije svetil so mu dali popolnoma proste roke.

»Po eni strani sem takoj vedel, da bom v svoji kolekciji uporabil les in bogato barvno paleto svetil podjetja LZF. Na drugi strani pa sem želel oblikovati nekaj unikatnega in izvirnega, tako drugačnega od tega, kar so pri LZF oblikovali v preteklih letih. Začel sem eksperimentirati z obliko in izgledom svetil iz prejšnjih kolekcij in se igrati z majhnimi kosi lesa, ki so obliko povzemali po morfologiji LZF-jevih produktov. Moje ekseprimentiranje je vodilo k čudni, zabavni družini, sestavljeni iz devetnajstih živali,« pove oblikovalec.

LZF Life size je sestrska kolekcija lesenih figur v večjem merilu, ki so pravzaprav svetlobni objekti, namenjeni za v javne in poslovne prostore.

Vir: archiproducts.com

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.