Ambient
13 ogledov

Nora živalska farma

Funny Farm Žurnal24 main
Podjetje LZF predstavlja nove produkte iz svoje zbirke: igrivo kolekcijo zanimivih lesenih živali oblikovalca Isidra Ferrerja, imenovano Funny Farm. Vsaka figura je zabavna karikatura živali, skupaj pa tvorijo noro živalsko farmo.

Funny Farm je projekt, ki ga je podjetje LZF naročilo pri zelo nadarjenemu oblikovalcu Isidru Ferreru, prejemniku najprestižnejše španske nagrade za oblikovanje National Design. Pri oblikovanju nove kolekcije svetil so mu dali popolnoma proste roke.

»Po eni strani sem takoj vedel, da bom v svoji kolekciji uporabil les in bogato barvno paleto svetil podjetja LZF. Na drugi strani pa sem želel oblikovati nekaj unikatnega in izvirnega, tako drugačnega od tega, kar so pri LZF oblikovali v preteklih letih. Začel sem eksperimentirati z obliko in izgledom svetil iz prejšnjih kolekcij in se igrati z majhnimi kosi lesa, ki so obliko povzemali po morfologiji LZF-jevih produktov. Moje ekseprimentiranje je vodilo k čudni, zabavni družini, sestavljeni iz devetnajstih živali,« pove oblikovalec.

LZF Life size je sestrska kolekcija lesenih figur v večjem merilu, ki so pravzaprav svetlobni objekti, namenjeni za v javne in poslovne prostore.

Vir: archiproducts.com

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.