Odlično urejena skandinavska garsonjera

Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji Foto: Žurnal24 Garsonjera v Skandinaviji
Štirideset kvadratnih metrov veliko enosobno stanovanje na Švedskem izgleda dosti večje, kot v resnici je.
Oglej si celoten članek

Prijetno enosobno stanovanje je locirano v predelu Konshjöd mesta Gothenburg v Skandinaviji. Mirna ulica, ki vodi do stanovanja, ne daje vtisa, da smo v srcu najzanimivejše soseske mesta. Ko vstopite v stavbo, vas pozdravijo keramična tla in s štukaturami obložene stene, ki nas spominjajo na prejšnje soletje. Prostoren hodnik stanovanja, v katerem so skrite vgradne omare, pa nam ponudi prvi pogled v notranjost. Ta je svetla in prostorna. Kuhinja in dnevna soba z odprtim tlorisom naredita močen prvi vtis.

Prav vsak centimeter prostora ima svojo funkcijo, zaradi česar se zdi to 40 m2 veliko stanovanje dosti večje, kot v resnici je. V osrednjem prostoru lahko najdemo velik kavč, jedilnico za osem ljudi, prijeten balkon s teraso in spalnim delom. Diskretna vintage kuhinja z rdečim hladilnikom in belim kuhinjskim nizom je v popolni harmoniji z ostalim pohištvom, belimi stenami in lesenim podom. Balkon obdaja elegantna varjena balustrada, na njem pa je prostor tako za majhno kavno mizico kot za ležalnike.

Vir: Freshome

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.