Počitniška hiša streljaj od poreške obale

Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare Foto: Jus Medic Istrska počitniška hiša, Habitare
V biroju Habitare so zasnovali sodobno počitniško hišo z bazenom in čudovitim vrtom, ki z materiali nagovarja avtohtono istrsko arhitekturo.
Oglej si celoten članek

Streljaj od poreške obale so v projektivnem biroju Habitare zasnovali in postavili počitniški objekt. Ekipa je projekt prevzela v celoti, od začetnega načrtovanja, pridobivanja gradbene dokumentacije, pa vse do končne izvedbe gradbenih del, notranje opreme in okolice. 

Lidija Rutar, ki je znotraj ekipe odgovorna za notranjo opremo, pove: "Načrtovanje je bilo kar izziv, saj je bilo potrebno na razmeroma majhen kos zemljišča postaviti vilo z bazenom, vrtom z intimo, hkrati pa ohraniti najlepše poglede, ki jih omogoča hiša. Prav tako je bila pomembna razporeditev prostorov v notranjosti - prav vse sobe imajo prekrasen razgled in so prostorne."

Uporabljen je avtohton istrski Kirmenjak, omet je izdelan na avtohton način, ohranjen pa je tudi del starega kamnitega zidu sosednje hiše v notranjosti. Interier dopolnjujejo lahkoten tekstil in sveže barve, ki nas nežno popeljejo v poletje...

površina objekta: 170 m2; površina vrta: 400 m2

Arhitektura in notranja oprema: Habitare

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.