Vstopite v loft

Foto: Studio Aico playing circle-enter the loft Foto: Studio Aico playing circle-enter the loft Foto: Studio Aico playing circle-enter the loft Foto: Studio Aico playing circle-enter the loft Foto: Studio Aico playing circle-enter the loft Foto: Studio Aico playing circle-enter the loft Foto: Studio Aico playing circle-enter the loft
Si želite stanovanje opremiti točno tako? Preprosto - vse pohištvo, dekoracija in oprema v tem loftu je namreč naprodaj.
Oglej si celoten članek

Pop-up trgovine so najnovejša in najinovativnejša metoda za predstavljanje novosti v oblikovanju in modi. Domači prostori se odpirajo fotografskim seansam, konceptualnim trgovinam in dogodkom in dirigirajo nove smernice v opremljanju domov.

Lansko poletje je skupina Tha Playing Circle organizirala konecptualno pop-up trgovino v amsterdamskem stanovanju, kjer je bilo možno kupiti prav vsak kos pohištva. Stanovanje je bilo polno opremljeno in urejeno z okusnim dekorjem in inovativnimi oblikovalskimi kosil.

S tem, ko kupec vidi uporabnost prav vsakega kosa, se popolnoma spremeni nakupovalna izkušnja. Kupec na ta način tudi lažje dobi nove ideje in v svoj dom prinese nekaj raznolikosti.

Pop-up trgovina je za visok obisk poskrbela tudi z dinamičnimi dogodki in prireditvami.

Več: http://entertheloft.com/

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.