10 najbolj smešnih Jeremyja Clarksona

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Najbolj popularni avtomobilski novinar in TV voditelj oddaje Top Gear Jeremy Clarkson je bil zaradi "vroče krvi" suspendiran, javnost pa zahteva, da se njegov status odmrzne, oddaja pa vrne na TV ekrane.
Oglej si celoten članek

Voditelj namreč skrbi za smeh po vsem svetu, predvsem s svojimi izjavami. Izbrali smo deset najbolj smešnih.

1. O turbu: “Izpušni plin prihaja v turbopolnilnik in ga vrti, zgodi se čudež in vozimo se hitreje."

2. "Danes predstavljamo novi "viper", ki je ameriški ekvivalent športnega avtomobila ... kot je recimo George Bush ekvivalent predsednika."

3. "Hitrost še nikoli ni ubila nikogar. Nenadno zaviranje je tisto, kar vas stane glave."

4. "Ta avtomobil bi kupil, če bi bil tip človeka, ki pogleda svojo sestro in pomisli, mmmmm."

5. "Žal mi je, če imate aston martina DB9 parkiranega v garaži in ga ne vozite. To je tako, kot, če bi imeli v postelji Keiro Knightley, vi pa bi spali na kavču."

6. O mercedesu CLS55: "Zaviranje s tem avtomobilom je tako brutalno, da bi bilo verjetno manj boleče, če bi se zaleteli v drevo, ki se mu želite izogniti."

7. "To je renault espace, verjetno najbolj večnamensko vozilo. Čeprav to ni neka pohvala, to je, kot bi dejali - odlično, imam sifilis, najboljšo spolno prenosljivo bolezen!"

8. "Klimatski sistem v Lamborghiniju je kot astmatik, ki sedi na nadzorni plošči in diha skozi slamico."

9. O alfa romeu breri: "Ona je kot Angelina Jolie. Govori se, da je nora in da je samo lepilo za tapete. Pa je vseeno ne bi zavrnili, drži?"

10. O BMW X5 M: "Ta avtomobil bi lahko ekološko ozaveščene ljudi bolj razburil le tako, da bi šel na sesekljanega delfina."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.