Avto
50 ogledov

10 najbolj smešnih Jeremyja Clarksona

Tokratna epizoda je bila le predhodnica nove, že 16 sezone, ki se bo pričela jan Žurnal24 main
Najbolj popularni avtomobilski novinar in TV voditelj oddaje Top Gear Jeremy Clarkson je bil zaradi "vroče krvi" suspendiran, javnost pa zahteva, da se njegov status odmrzne, oddaja pa vrne na TV ekrane.

Voditelj namreč skrbi za smeh po vsem svetu, predvsem s svojimi izjavami. Izbrali smo deset najbolj smešnih.

1. O turbu: “Izpušni plin prihaja v turbopolnilnik in ga vrti, zgodi se čudež in vozimo se hitreje."

2. "Danes predstavljamo novi "viper", ki je ameriški ekvivalent športnega avtomobila ... kot je recimo George Bush ekvivalent predsednika."

3. "Hitrost še nikoli ni ubila nikogar. Nenadno zaviranje je tisto, kar vas stane glave."

4. "Ta avtomobil bi kupil, če bi bil tip človeka, ki pogleda svojo sestro in pomisli, mmmmm."

5. "Žal mi je, če imate aston martina DB9 parkiranega v garaži in ga ne vozite. To je tako, kot, če bi imeli v postelji Keiro Knightley, vi pa bi spali na kavču."

6. O mercedesu CLS55: "Zaviranje s tem avtomobilom je tako brutalno, da bi bilo verjetno manj boleče, če bi se zaleteli v drevo, ki se mu želite izogniti."

7. "To je renault espace, verjetno najbolj večnamensko vozilo. Čeprav to ni neka pohvala, to je, kot bi dejali - odlično, imam sifilis, najboljšo spolno prenosljivo bolezen!"

8. "Klimatski sistem v Lamborghiniju je kot astmatik, ki sedi na nadzorni plošči in diha skozi slamico."

9. O alfa romeu breri: "Ona je kot Angelina Jolie. Govori se, da je nora in da je samo lepilo za tapete. Pa je vseeno ne bi zavrnili, drži?"

10. O BMW X5 M: "Ta avtomobil bi lahko ekološko ozaveščene ljudi bolj razburil le tako, da bi šel na sesekljanega delfina."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.