10 najbolj zanesljivih avtov zadnjih 15 let

Foto: Honda Honda jazz Foto: Toyota Toyota yaris Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz razred E Foto: Mazda Mazda MX-5 Foto: Volvo Volvo S40 Foto: Honda Honda HR-V Foto: Toyota Toyota aygo Foto: Suzuki Suzuki alto Foto: Opel Opel agila Foto: Mitsubishi Mitsubishi lancer
Britanska zavarovalnica Warranty Direct je po seznamu najmanj zanesljivih avtomobilov v zadnjih 15 letih objavila še seznam 10 najbolj zanesljivih avtomobilov na britanskem trgu. V raziskavo je bilo vključenih 450 modelov.
Oglej si celoten članek

Zavarovalnica Warranty Direct je nedavno dvignila veliko prahu, ko je objavila seznam 10 najmanj zanesljivih avtomobilov v zadnjih 15 letih.

Do izračuna so prišli z uporabo lastne kompleksne formule, ki je poleg števila okvar zajela ceno popravila. Zaradi takšnega izračuna so se na lestvici najmanj zanesljivih avtomobilov nepričakovano znašle nemške premium znamke – Audi, BMW, Mercedes in Porsche.

Tokrat so rezultati bolj pričakovani, saj je sedem od desetih najbolj zanesljivih avtomobilov v zadnjih petnajstih letih japonskih. Tudi na tej lestvici so presenečenja. Visoko se je uvrstila opel agila, ki je pravzaprav suzuki wagon R+ z oplovo značko in agregati. Stroški popravila agile so kar 75 odstotkov nižji od prvouvrščenega mitsubishi lancerja, a se mali opel kvari pogosteje.

Lestvico najbolj zanesljivih avtomobilov zavarovalnice Warranty Direct najdete v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:38 6. December 2012.

    "nepričakovano znašle nemške premium znamke"<br /><br />mogoče za slepe, za nekatere pa pričakovano :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.