10 najlepših notranjosti 2012

Foto: Audi notranjost Foto: Chevrolet notranjost Foto: Chrysler notranjost Foto: Dodge notranjost Foto: Hyundai notranjost Foto: Hyundai notranjost Foto: Infiniti notranjost Foto: Mazda notranjost Foto: Land Rover notranjost Foto: Andrej Leban Volkswagen beetle
Avtomobilske notranjosti postajajo iz leta v leto lepše, žlahtnejše, udobnejše in bolj po meri voznikov in potnikov, ugotavljajo strokovnjaki. Kdor želi uspeti s svojim modelom, se že zdavnaj ne sme več ustaviti le pri zunanjosti.
Oglej si celoten članek

Strokovna ameriška revija Ward's Automotive je tradicionalno podelila nazive zmagovalcev z najlepšimi notranjostmi. Za uvrstitev med najboljše še zdaleč ni pomembno, da je avtomobil nedostopno drag.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.