20 znamk, ki voznike najbolj zadovoljijo

Foto: Gregor Prebil Chevrolet trax Foto: Žurnal24 Mitsubishi outlander Foto: Gregor Prebil Jeep grand cherokee Foto: Gregor Prebil Alfa romeo giulietta Foto: Volkswagen Volkswagen golf variant Foto: BMW BMW M Foto: Gregor Prebil Hyundai i20 Foto: Andrej Leban Porsche boxster Foto: Nissan Nissan note Foto: Subaru Subaru forester Foto: Audi Audi A3 limuzina Foto: Andrej Leban Toyota auris Foto: Andrej Leban Volvo V40 Foto: Kia Kia pro cee'd GT Foto: Gregor Prebil Honda CR-V Foto: Gregor Prebil Mercedes-Benz CLA Foto: Gregor Prebil Mazda CX-5 Foto: Jaguar Jaguar XFR-S Foto: Andrej Leban Škoda octavia Foto: Andrej Leban Lexus GS
Britanska raziskava Driver Power je tudi letos objavila 20 najboljših avtomobilskih znamk, ki so razvrščene glede na mnenja kar 48 tisoč voznikov.
Oglej si celoten članek

Raziskava Drive Power revije Auto Express tradicionalno vsako leto povpraša po zadovoljstvu lastnikov z njihovimi vozili, nato pa objavi sto najboljših modelov na trgu. Kot smo poročali, je letos prvo mesto osvojil škoda yeti. 

Poleg posameznih modelov je raziskava podala tudi lestvico 20 najboljših znamk, kjer je poleg zadovoljstva z avtomobilom vključeno še zadovoljstvo strank s servisi in ceno vzdrževanja.

Rezultati britanske raziskave se vedno precej razlikujejo od podobnih raziskav, ki so narejene na nemškem trgu, saj slednji tradicionalno svoje znamke pojmujejo kot najboljše, medtem ko je povsem nemška znamka šele na petem mestu. Res pa je, da je tudi "britanska" znamka Jaguar precej visoko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:33 29. April 2013.

    Lahko bi se vsaj toliko potrudili in pretipkali to lestvico 20. naj znamk.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.