277 km/h po AC Zagreb-Split

Foto: Žurnal24 Mercedes C 63 AMG s 6,3-litrskim motorjem in 338 kW/460 KM.
Nekemu hrvaškemu vozniku so policisti izmerili rekordno visoko hitrost vožnje na hrvaških avtocestah. Na avtocesti, ki povezuje Zagreb in Split so mu policisti namerili kar 277 km/h.
Oglej si celoten članek

34-letnega voznika mercedesa AMG C63 so kamere posnele blizu kraja Vučevice, kjer je hitrost omejena na 130 km/h, radar pa dopušča deset odstotkov odstopanja. Hrvata so policisti dobili šele na počivališču.

"Kako naj bi me ujeli med vožnjo? Hitra vožnja je standard. Še naprej hitro vozim," se je hvalil voznik, očitno brez slabe vesti in zavesti, da je potencialni morilec. Voznik je novinarjem še dodal, da je vozil najnovejši model nemškega proizvajalca in da je edini takšen avtomobil na Hrvaškem.

Nekaj ur po hvaljenju medijem je zgodbo zanikal in dejal, da ni vozil tako hitro in da bo vse uredil njegov odvetnik. Za prekoračitev hitrosti mora plačati kazen v višini 960 evrov, policisti pa so na sodišče podali zahtevo, da se mu za leto dni odvzame vozniški izpit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.