Akrapovič tako cenjen, da so na Top Gearu uporabili šumnik!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski proizvajalec visokozmogljivih izpuhov Akrapovič je zbudil pozornost svetovne motoristične javnosti s promocijskim motociklom Full Moon (polna luna). Ne samo to, na spletni strani Top Geara se je odvila celo debata o črki "č" na koncu priimka Akrapovič.
Oglej si celoten članek

Pri Top Gear so o futurističnem motociklu zapisali: "Pri Top Gearu običajno ne pišemo o motorjih, ampak ko slovenski mojstri izpušnih sistemov izdelajo motor z imenom Full Moon, tega ne moremo spregledati." Na njihovi Facebook strani je bilo o slovenskem dvokolesniku objavljenih okoli 400 komentarjev, v veliki večini pozitivnih, veliko komentarjev pa jih je bilo objavljenih tudi pod člankom na spletni strani Top Geara.

Foto: Print Screen: Top Gear Top Gear Zanimiva je bila predvsem debata o primerjavi zapisa imena Akrapovič in Škoda. "Kako je mogoče, da so ime Akrapovič zapisali s šumnikom, ime Škoda pa pri Top Gear že 10 let pišejo kot Skoda, s črko 'S' in ne črko 'Š'?" je zmotilo enega od komentatorjev spletne strani Top Gear, kjer so objavili članek o promocijskem dvokolesniku, ki so ga pri Akrapoviču izdelali skupaj s slovensko delavnico za predelavo motociklov Dreamachine Motorcycles.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • STF
    11:14 23. December 2014.

    Lol komentarji. "Will it go over a speed bump?"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.