Avto
43 ogledov

Akrapovič tako cenjen, da so na Top Gearu uporabili šumnik!

Top Gear Facebook
Slovenski proizvajalec visokozmogljivih izpuhov Akrapovič je zbudil pozornost svetovne motoristične javnosti s promocijskim motociklom Full Moon (polna luna). Ne samo to, na spletni strani Top Geara se je odvila celo debata o črki "č" na koncu priimka Akrapovič.

Pri Top Gear so o futurističnem motociklu zapisali: "Pri Top Gearu običajno ne pišemo o motorjih, ampak ko slovenski mojstri izpušnih sistemov izdelajo motor z imenom Full Moon, tega ne moremo spregledati." Na njihovi Facebook strani je bilo o slovenskem dvokolesniku objavljenih okoli 400 komentarjev, v veliki večini pozitivnih, veliko komentarjev pa jih je bilo objavljenih tudi pod člankom na spletni strani Top Geara.

Top Gear | Avtor: Print Screen: Top Gear Print Screen: Top Gear
Zanimiva je bila predvsem debata o primerjavi zapisa imena Akrapovič in Škoda. "Kako je mogoče, da so ime Akrapovič zapisali s šumnikom, ime Škoda pa pri Top Gear že 10 let pišejo kot Skoda, s črko 'S' in ne črko 'Š'?" je zmotilo enega od komentatorjev spletne strani Top Gear, kjer so objavili članek o promocijskem dvokolesniku, ki so ga pri Akrapoviču izdelali skupaj s slovensko delavnico za predelavo motociklov Dreamachine Motorcycles.

Komentarjev 1
  • STF 11:14 23.december 2014.

    Lol komentarji. "Will it go over a speed bump?"