Akrapovič zna narediti dobro, a tudi lepo

Foto: Akrapović Akrapovič nagrada Red Dot Foto: Akrapović Akrapovič nagrada Red Dot
Podjetje Akrapovič je prejelo dokaz, da ne izdeluje le tehnološko zelo izpopolnjenih izpušnih sistemov, temveč da so ti tudi zelo atraktivni. Je namreč prejemnik prestižne nagrade red dot.
Oglej si celoten članek

Mednarodno strokovno žirijo je Akrapovič prepričal s svojim izpušnim sistemom iz linije Evolution za ducati 1199 panigale. Podjetje je osvojilo naziv "najboljše od najboljšega" (Best of the Best), kar je najprestižnejša nagrada v posamezni kategoriji.


Mednarodno priznani proizvajalec izpušnih sistemov Akrapovič je za izpušni sistem iz linije Evolution za ducati 1199 panigale prejel prestižno oblikovalsko nagrado red dot "najboljše od najboljšega" (Best of the Best).

"Osvojena nagrada domačemu podjetju predstavlja pomembno priznanje za večletna prizadevanja, da bi s svojimi produkti dosegli in presegli visoke oblikovalske standarde," so zapisali pri Akrapoviču. 

Nagrajeni izpušni sistem, prvič prikazan na salonu EICMA 2012, je paradni izdelek iz obsežne ponudbe izpušnih sistemov. Za zdaj je edini na trgu, ki je v celoti izdelan iz titanove zlitine in lahko kljub nizki teži ter izjemni odpornosti na visoke temperature omogoča visok prirastek moči in navora v primerjavi s serijskim modelom. Ogledati si ga bo mogoče v posebnem essenskem muzeju Red Dot Design Museum, obenem pa bo predstavljen tudi v zborniku Red Dot Design Award 2014/15.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.