Alfa z baby ferrarijem mami Američane

Foto: Reuters Alfa romeo 4C Foto: Reuters Chevrolet Corvette Foto: Reuters Ford Mustang GT na vrhu Empire State Buildinga. Foto: Reuters Ford Mustang GT na vrhu Empire State Buildinga. Foto: Reuters Jaguar F Type Foto: Reuters Dirkalni Bentley GT3 Foto: Reuters Jose Munoz, prvi mož Nissan Motor Company v ZDA, je predstavil novo generacijo m Foto: Reuters Ford mustang GT Foto: Reuters Eric Shepherd, prvi mož Rolls Royca v Severni Ameriki, je razkril luksuzni Ghost Foto: Reuters SRT Viper Foto: Reuters BMW X4 Foto: Reuters BMW M4 kabriolet Foto: Reuters BMW Alpina B6 Foto: Reuters Jeep renegade Foto: Reuters Volkswagen Jetta Foto: Reuters Volkswagen Sportwagen Foto: Reuters Volkswagen v New Yorku Foto: Reuters Honda je predstavila izboljšanega robota Asimo. Foto: Reuters Honda Fit Foto: Reuters Novi Infiniti Q70 Foto: Reuters Novi subaru Forester Foto: Reuters Avtosalon v New Yorku Foto: Reuters Dodge Challenger Foto: Reuters Fiat 500 L je glavni izvozni adut Fiata v ZDA. Foto: Reuters Koenigseggov superavtomobil. Foto: Reuters Eksotični superavtomobil Soleil Foto: Reuters Dodge Challenger Foto: EPA Cadillac ATS coupe Foto: EPA Bugatti 3B Foto: EPA Novi subaru outback
V New Yorku se je v petek odprl avtomobilski sejem, na katerem avtomobilski proizvajalci predstavljajo več kot 60 novih modelov vozil.
Oglej si celoten članek

Organizatorji trdijo, da je letošnji sejem največji po letu 1900, ko je bil New York prvo prizorišče prvega avtomobilskega sejma v ZDA.

Sejem bo odprt do 27. aprila in v tem času si bo več kot milijon obiskovalcev lahko ogledalo okrog tisoč vozil, od najnovejših pa do muzejskih primerkov in celo modelov formule ena.

Ford na vrhu Empire State Buildinga

Letošnji newyorški avtomobilski sejem potrjuje hitre spremembe v avtomobilski industriji, ki mora zaradi hude konkurence vedno hitreje prihajati na dan z novimi vozili oziroma vsaj predelanimi starejšimi modeli. BMW na razstavišču v centru Jacob Javits predstavlja nov model serije 4 grand coupe, General Motors prihaja s prvim cadillacovim kompaktnim luksuznim ATS coupejem z izbiro pogona na vsa štiri ali zadnji kolesi.

Na trg Severne Amerike se z najnovejšim športnim modelom 4C, ki so ga številni poimenovali kar baby ferrari, vrača Alfa Romeo.

Ford predstavlja šesto serijo svojega legendarnega mustanga, ki so ga za reklamo razstavili in sestavili na opazovalni ploščadi Empire State Buildinga, Honda pa med drugim predstavlja varčni model Honda Fit. Chrysler predstavlja svoj zadnji model džipa Renegade, Volkswagen, ki se zadnje mesece ubada s padcem prodaje v ZDA, pa med drugim računa na staro slavo z golfom in na nov uspeh z jetto letnik 2015.

Svoja vozila razstavljajo tudi Subaru, Toyota, Acura, Mazda, Mercedes, Jaguar, Lexus, Land Rover, Rolls Royce, Mini in druga podjetja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.