Ali bo šlo tudi pod 3,3 litra?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zmagovalec tretje tekme Varčen voznik je z astro ecoflex porabil vsega 3,3 litra na 100 kilometrov. A pred nami je bolj ravninska tekma v okolici Murske Sobote. Pohitite, s prijavo, morda bo na koncu astra prav vaša.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec finala bo v trajno last prejel opel astro ecoflex. Prijave za že sprejemamo!

9. aprila nadaljujemo tekmovanje za varčnega voznika. Žurnal24 in Opel Slovenija bosta v četrti izmed petih tekem iskala najvarčnejšega voznika po cestah v okolici Murske Sobote. V šesti tekmi junija pa se bodo zmagovalci posameznih etap pomerili za glavno nagrado – opel astro ecoflex, ki jo bo zmagovalec prejel v trajno last. Ostali zmagovalci posameznih tekem pa bodo nagrajeni z navigacijskimi napravami Garmin.

Izmed prijavljenih kandidatov bomo izžrebali po štiri tekmovalce, petega bomo izžrebali na dan same prireditve izmed gledalcev, ki se bodo udeležili dogodka, šesti pa bo VIP-gost, ki naj bo za zdaj še skrivnost. Vsak tekmovalec s seboj pripelje tudi sovoznika – navigatorja, ki je lahko kdorkoli, da je le starejši od 16 let.

Pridite, ne bo vam žal
Tudi če na tekmi ne boste sodelovali, pa v soboto, 9. 4., v dopoldanskih urah vsekakor pridite na prizorišče tekme v centru BTC v Murski Soboti, kjer bo tudi pester spremljevalni program.

Ob robu glavnega tekmovanja namreč pripravljamo pester program, med katerim se boste lahko na zabaven način poučili o varčni in varni vožnji. Usedli se boste lahko za volan in preizkusili najaktualnejše modele znamke Opel, domov pa odnesli kakšno od praktičnih daril.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

Foto: Opel opel simbol

 

 

 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

Foto: Petrol petrol simbol

 

 

 

 

 

 

SPONZOR AKCIJE

Foto: Žurnal24 garmin, simbol

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.