Avto
1 ogledov

Ali bo šlo tudi pod 3,3 litra?

varčen voznik Žurnal24 main
Zmagovalec tretje tekme Varčen voznik je z astro ecoflex porabil vsega 3,3 litra na 100 kilometrov. A pred nami je bolj ravninska tekma v okolici Murske Sobote. Pohitite, s prijavo, morda bo na koncu astra prav vaša.

Zmagovalec finala bo v trajno last prejel opel astro ecoflex. Prijave za že sprejemamo!

9. aprila nadaljujemo tekmovanje za varčnega voznika. Žurnal24 in Opel Slovenija bosta v četrti izmed petih tekem iskala najvarčnejšega voznika po cestah v okolici Murske Sobote. V šesti tekmi junija pa se bodo zmagovalci posameznih etap pomerili za glavno nagrado – opel astro ecoflex, ki jo bo zmagovalec prejel v trajno last. Ostali zmagovalci posameznih tekem pa bodo nagrajeni z navigacijskimi napravami Garmin.

Izmed prijavljenih kandidatov bomo izžrebali po štiri tekmovalce, petega bomo izžrebali na dan same prireditve izmed gledalcev, ki se bodo udeležili dogodka, šesti pa bo VIP-gost, ki naj bo za zdaj še skrivnost. Vsak tekmovalec s seboj pripelje tudi sovoznika – navigatorja, ki je lahko kdorkoli, da je le starejši od 16 let.

Pridite, ne bo vam žal
Tudi če na tekmi ne boste sodelovali, pa v soboto, 9. 4., v dopoldanskih urah vsekakor pridite na prizorišče tekme v centru BTC v Murski Soboti, kjer bo tudi pester spremljevalni program.

Ob robu glavnega tekmovanja namreč pripravljamo pester program, med katerim se boste lahko na zabaven način poučili o varčni in varni vožnji. Usedli se boste lahko za volan in preizkusili najaktualnejše modele znamke Opel, domov pa odnesli kakšno od praktičnih daril.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

opel simbol | Avtor: Opel Opel

 

 

 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

petrol simbol | Avtor: Petrol Petrol

 

 

 

 

 

 

SPONZOR AKCIJE

garmin, simbol | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.