Ali kot voznik poberete dudo otroku v avtu?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
AMZS je v sodelovanju s priznanim psihologom izr. prof. Matijo Svetino pripravil anketo, v kateri bi radi ugotovili tudi odziv voznika na morebitno nemirnost otrok v avtomobilu … Izpolnite anketo, s pomočjo katere bi lahko izboljšali kulturo pripasovanja in vožnje otrok, s tem pa zmanjšali tragične posledice.
Oglej si celoten članek

AMZS se je izziva lotil na pobudo mnenj nekaterih njihovih članov, da takrat, ko vozijo otroka, vozijo drugače kot takrat, ko otroka ni v avtomobilu. Da ženske/mame večkrat "asistirajo" otrokom na zadnjih sedežih (pobirajo dude, igrače, čevlje, strežejo hrano, pijačo …) in s tem zanemarjajo - četudi za nekaj sekund - pozornost, ki jo od voznika zahteva cesta, promet okoli, ter se vozniki ali voznice morda tudi zaradi tega kdaj znajdejo v kritični, nevarni situaciji …

Ker tudi na zurnal24.si želimo, da anketa zaokroži čim širše, vas naprošamo, če si lahko vzamete nekaj minut časa in s klikom na povezavo do ankete omogočite pridobitev rezultatov, ki bodo v v prid voznikom ter v dobro varnosti in vozniške kulture.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:19 20. Avgust 2015.

    Uredništvo prosim popravite link do ankete, ker je napačen in ne deluje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.