Ali lahko zaradi bananinega olupka res zdrsnemo?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Trik z bananinim olupkom poznamo iz številnih risank, video igric in komedij. Zdaj so preverili, ali zares drži? Z avtomobilom.
Oglej si celoten članek

Video Video: Avtovleka po bosansko

Super Mario je ena od najbolj popularnih in večnih video iger. Poznajo jo mlade in stare generacije. Vsi, ki so igrali dirkalno igrico, poznajo tudi trik z bananinim olupkom. Če je Mario s kartom zapeljal na olupek, je zdrsnil, izgubil nadzor nad dirkalnikom in se začel nenadzorovano vrteti.

Mit ali resnica? Mit ali resnica? Z ukrivljeno registrsko tablico je radar nemočen

Kako je v resničnem življenju? Youtube ekipa kanala TheHoonigans je preverila mit, in to, kar s tisočimi olupki banan, čez katere je z audijem RS5 zapeljal Audijev testni voznik. Kako se je končalo testiranje, lahko v videu spodaj preverite sami. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.