Anže Kopitar, novi ambasador znamke Mercedes-Benz

Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz
Anže Kopitar je novi ambasador znamke Mercedes-BenzAnže. Kopitar je prvi slovenski hokejski igralec, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL in z ekipo osvojil Stanleyjev pokal.
Oglej si celoten članek

S svojim predanim delom, vrhunskimi rezultati in izjemnim značajem uspešno sledi vrednotam znamke Mercedes-Benz. S podpisom sponzorske pogodbe bo Anže Kopitar predstavljal znamko Mercedes-Benz in v času bivanja v Sloveniji sodeloval na vseh večjih dogodkih. Sponzorsko vozilo, kupe razreda E, je Anžetu Kopitarju predal direktor podjetja Autocommerce, Rasto Oderlap.

Zakaj blagovna znamka Mercedes-Benz?

Anže Kopitar je blagovni znamki Mercedes-Benz zvest že več let. Tudi v Ameriki, kjer zadnjih 11 let živi, je tako njegovo vozilo kot tudi družinsko Mercedes-Benz. Poleg dizajna najnovejših modelov ga je prepričala tudi sama storitev, ki izhaja iz mercedesovega slogana "The best or nothing."

Mercedes-Benz E kupe: neustavljivo privlačen

Novi kupe razreda E je paradni primer nove oblikovne filozofije znamke Mercedes-Benz. Uteleša sodoben slog in eleganten športni videz. Popolne poteze in atletski stilski elementi novega kupeja razreda E privabljajo poglede z nevsiljivo milino. Zaradi jasnih in izrazitih linij v kombinaciji s športnimi poudarki je novi kupe razreda E prava stilska ikona.

Foto: Autocommerce Anže Kopitar ambasador znamke Mercedes-Benz

Novi E kupe tudi za Tomaža Kavčiča

Slovenski chef in lastnik Gostilne pri Lojzetu na Zemonu, Tomaž Kavčič, že dve leti živi in predstavlja vrednote znamke Mercedes-Benz. Uspešno sodelovanje se nadaljuje in nadgrajuje z novim vozilom, kupejem razreda E, ki ga je Tomažu v uporabo predala vodja marketinga in odnosov z javnostmi, Metka Kejžar.

V podjetju Autocommerce pravijo, da so s skrbnim izborom ambasadorjev ponosni na odlično preteklo sodelovanje z Tomažem Kavčičem in so veseli, da bodo z Anžetom Kopitarjem del nove, uspešne zgodbe.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.