Sta Aston Martin in Tesla nesramno kopirala?

Foto: Erviking G Foto: Erviking G Foto: Erviking G Foto: Erviking G Foto: Proizvajalec Aston martina vintage in fisker EMotion
Poglejte fotografije in presodite sami.
Oglej si celoten članek

Če primerjamo fotografiji novega aston martina vintage z modelom fisker EMotion ali pa nove tesle roadster in honde NSX lahko najdemo kar nekaj skupnih oblikovnih točk.

Zadek fisker EMotion je skoraj na las podoben aston martinu vantage, sprednji del pa spominja na mazdo MX-5 miato. Veliko prahu so dvignili tudi pri Tesli z modelo roadster. Študent avtomobilskega oblikovanja Erikvin G Tesli očita, da so kopirali hondo NSX. 

Foto: Erviking G

Res je, da sta oba modela roadsterja, zato je pri silhueti veliko podobnosti. Celo platišča so podobna, čeprav je krakov pri tesli nekoliko več. Stekla zadaj so skoraj enaka. Po mnenju Ervikina sta si avtomobila neverjetno podobna. Presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.