Audiji, BMW in honde komaj med stoterico

Foto: Žurnal24 Suzuki swift Foto: Jaguar jaguar X-type Foto: Žurnal24 Kia pro cee'd je na cesti prava zapeljivka, marsikdo pa jo hitro zameša z nemški Foto: Žurnal24 Xabi Alonso - Range Rover Sport 4.4 Foto: Gregor Prebil Toyota yaris Foto: Toyota Toyota avensis Foto: Jaguar Jaguar S-type Foto: BMW BMW serija 5 Foto: Žurnal24 Ford galaxy Foto: Žurnal24 Toyota auris Foto: BMW BMW X5 Foto: Žurnal24 Honda civic 2.0 Type-R plus Foto: Žurnal24 Kombilimuzinski lancer naj bi bil Evropejcem bolj po godu kot klasična limuzina. Foto: BMW BMW serije 3 Foto: Anže Petkovšek Audi A1 Foto: Audi Audi TT Foto: Subaru Subaru legacy Foto: Opel Opel insignia Foto: Žurnal24 VW touran Foto: Žurnal24
Zmagovalec letošnje raziskave Driver Power je škoda yeti, ki je med sto modeli na britanskem trgu požel največ simpatij med več kot 48 tisoč sodelujočimi vozniki. Kateri modeli pa so se uvrstili med tistih 20 na drugi strani lestvice, ki jih njihovi vozniki ne čislajo tako zelo?
Oglej si celoten članek

Zanimivo pri letošnji razvrstitvi je, koliko sicer prestižnih modelov, starih pet let ali manj, se je znašlo pri dnu stoterice. Med njimi je nekaj takih, ki jih Slovenci radi kujemo v zvezde.

Pri oceni uporabnikov je sicer po poročanju Daily Telegrapha štelo veliko različnih parametrov, kot je splošno zadovoljstvo z vozilom, vrednost glede na ceno, zanesljivost, uporabnost, agilnost ...

V zagovor najslabše uvrščenim z lestvice pa je vendarle treba povedati, da se številnim modelom, ki so v prodaji, sploh ni uspelo uvrstiti niti med prvih sto, prav tako so razlike v ocenah med avtomobili na lestvici minimalne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:35 11. Maj 2013.

    Saj ne samo to, tudi generacije so napisane kot mark (okrajsanje z Mk), namesto, da bi pisalo npr. gen. 3 …

  • 10:40 10. Maj 2013.

    Pazi to: ...veliko različnih parameterjev... PARAMETERJEV... ahahahahahahahaa... Bo treba nazaj v vrtec slovenščine!

  • 09:59 10. Maj 2013.

    tretja slika prikazuje Kio Pro_Cee'd , opis pod njo je napačen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.