Avtodom kot najbolj luksuzna hiša

Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom Foto: Marchi Mobile eleMMent Luskuzni avtodom
Dolg je 12 metrov, tehta 20 ton, prihaja v treh različicah, stane pa najmanj 1,3 milijona evrov. Gre za luksuzni avtodom Marchi Mobile eleMMent, ki ga je oblikoval slavni Luigi Colani.
Oglej si celoten članek

Znani oblikovalec se je tokrat nekoliko poigral z aerodinamiko vozila in namesto treh brisalcev odločil le za enega. Vse, ki ga bodo ugledali v vzvratnem ogledalu, naj bi "šokirale" prepoznavne "žabje" oči.

Prodajati ga bodo začeli prihodnje leto. Za model showroom bo treba odšteti 1,3 milijona evrov, za VIP shuttle 1,7 milijona, za najbolj atraktivno različico "palazzo" pa 2,17 milijona evrov. V ceno je vključen zmogljiv pogonski agregat s 510 konjskimi močmi. Znotraj je za 30 kvadratnih metrov bivalnega prostora, ki je urejen zelo minimalistično v stilu italijansko-avstrijskega ambienta. Lounge room je obarvan v rdečo, s pozlačenimi lesenimi dodatki in kromiranimi elementi, kopalnica in spalnica pa sta obloženi s tikom in marmorjem. Ne manjkajo niti ogromna ogledala s srebrnimi okvirji, eno od njih pa je strateško umeščeno nad posteljo.

20 kvadratnih metrov velika streha služi kot sončna terasa namenjena srkanju koktejlov in večernim zabavam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.