Avto
604 ogledov

Avtodom kot najbolj luksuzna hiša

Luskuzni avtodom
1/13
Marchi Mobile eleMMent
Dolg je 12 metrov, tehta 20 ton, prihaja v treh različicah, stane pa najmanj 1,3 milijona evrov. Gre za luksuzni avtodom Marchi Mobile eleMMent, ki ga je oblikoval slavni Luigi Colani.

Znani oblikovalec se je tokrat nekoliko poigral z aerodinamiko vozila in namesto treh brisalcev odločil le za enega. Vse, ki ga bodo ugledali v vzvratnem ogledalu, naj bi "šokirale" prepoznavne "žabje" oči.

Prodajati ga bodo začeli prihodnje leto. Za model showroom bo treba odšteti 1,3 milijona evrov, za VIP shuttle 1,7 milijona, za najbolj atraktivno različico "palazzo" pa 2,17 milijona evrov. V ceno je vključen zmogljiv pogonski agregat s 510 konjskimi močmi. Znotraj je za 30 kvadratnih metrov bivalnega prostora, ki je urejen zelo minimalistično v stilu italijansko-avstrijskega ambienta. Lounge room je obarvan v rdečo, s pozlačenimi lesenimi dodatki in kromiranimi elementi, kopalnica in spalnica pa sta obloženi s tikom in marmorjem. Ne manjkajo niti ogromna ogledala s srebrnimi okvirji, eno od njih pa je strateško umeščeno nad posteljo.

20 kvadratnih metrov velika streha služi kot sončna terasa namenjena srkanju koktejlov in večernim zabavam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice