Avtomehanična delavnica iz pekla: Lastnik vozila zgrožen

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ko je lastnik avtomobila prišel po svoj avto, ni mogel verjeti svojim očem.
Oglej si celoten članek

Lastnik športne honde S2000 je vozilo v mehanično delavnico v Kaliforniji v ZDA pripeljal, da bi zamenjali sklopko. Po obisku bodo popravila v veliko večjem obsegu in bolj kompleksna. Mladenič, ki je japonskih dvosed kupil pred kratkim, je namreč svoje vozilo v delavnici našel obrnjeno na bok. Njegovo vozilo je padlo z dvigalke in ostalo prevrnjeno na bok. 

Policija opozarja Video: Kako v minuti ukradejo zaklenjen avtomobil

Iz trgovine so mu sporočili, da so imeli manjšo nezgodo, in sicer, da je njegov avto padel z dvigala. Lastnik vozil je po prihodu v delavnico posnel 10-minutni video, ga objavil na spletnem omrežju, vendar pa v njem ni omenjal imena mehanične delavnice. Tudi zato, ker naj bi njegovo vozilo zaupali neizkušenemu mehaniku. Slednji je narobe naložil avto na dvigalo, ki sicer ni kazalo znakov okvare.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:58 22. December 2018.

    A imate osnovnošolce za prevajalce člankov, da so vam prevedli besedo shop v trgovina namesto delavnica kot je pravilno v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.