Pet idej za živahnejšo kuhinjo

Foto: Žurnal24 Jedilna miza naj bo pisana!
V kuhinji se vedno zelo veliko dogaja. Kadar se je drži jedilnica, to drži še bolj. Kuhinja naj bo zato tudi videti čim bolj živahna.
Oglej si celoten članek

Živahna pa bo najlaže postala z nekaj bolj ali manj preprostimi "barvnimi posegi". Brez barvanja sten ali menjanja keramičnih ploščic.

Izberite eno ali dve barvi. Imate občutek, da vam kombiniranje živih barv ne gre? Potem izberite eno živo barvo, ki naj bo "tematska" barva vaše kuhinje. Drznejši pa se odločite za dve in kuhinja bo hitro nekaj posebnega. Oranžna in zelena? Modra in rumena? Zelena in rožnata?

"Oblecite" kuhinjske omarice. Če ste naveličani svojih kuhinjskih omaric, še ni treba razmišljati o novi kuhinji. Tapecirajte notranjo stran omaric, pobarvajte vratca omaric.

Večje novosti v barvah. Ko kupujete nove gospodinjske aparate, pa naj bodo majhni ali veliki, ki bodo svoje naloge opravljali v kuhinji, izberite aparate živih barv. Že samo en velik kos, na primer rdeč hladilnik, lahko naredi velikansko spremembo. Vse več proizvajalcev gospodinjskih aparatov že nekaj časa ponuja izdelke v živahnih barvah.

Malenkosti v barvah.
Tudi nakup novih krožnikov, posod, skodelic in vsega ostalega naj bo v barvah. Kuhinja in jedilna miza bosta hitro zažareli drugače.

"Oblecite" mizo. Prti, pogrinjki in kuhinjske krpe lahko naredijo veliko. Izberite take živih barv ali vzorčaste – s črtami, pikami in drugimi geometrijskimi vzorci ... In ne pozabite raznobarvnih pogrinjkov kombinirati med seboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.