Magazin
71 ogledov

Pet idej za živahnejšo kuhinjo

Jedilna miza naj bo pisana! Žurnal24 main
V kuhinji se vedno zelo veliko dogaja. Kadar se je drži jedilnica, to drži še bolj. Kuhinja naj bo zato tudi videti čim bolj živahna.

Živahna pa bo najlaže postala z nekaj bolj ali manj preprostimi "barvnimi posegi". Brez barvanja sten ali menjanja keramičnih ploščic.

Izberite eno ali dve barvi. Imate občutek, da vam kombiniranje živih barv ne gre? Potem izberite eno živo barvo, ki naj bo "tematska" barva vaše kuhinje. Drznejši pa se odločite za dve in kuhinja bo hitro nekaj posebnega. Oranžna in zelena? Modra in rumena? Zelena in rožnata?

"Oblecite" kuhinjske omarice. Če ste naveličani svojih kuhinjskih omaric, še ni treba razmišljati o novi kuhinji. Tapecirajte notranjo stran omaric, pobarvajte vratca omaric.

Večje novosti v barvah. Ko kupujete nove gospodinjske aparate, pa naj bodo majhni ali veliki, ki bodo svoje naloge opravljali v kuhinji, izberite aparate živih barv. Že samo en velik kos, na primer rdeč hladilnik, lahko naredi velikansko spremembo. Vse več proizvajalcev gospodinjskih aparatov že nekaj časa ponuja izdelke v živahnih barvah.

Malenkosti v barvah.
Tudi nakup novih krožnikov, posod, skodelic in vsega ostalega naj bo v barvah. Kuhinja in jedilna miza bosta hitro zažareli drugače.

"Oblecite" mizo. Prti, pogrinjki in kuhinjske krpe lahko naredijo veliko. Izberite take živih barv ali vzorčaste – s črtami, pikami in drugimi geometrijskimi vzorci ... In ne pozabite raznobarvnih pogrinjkov kombinirati med seboj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.